Ajax Vrouwen niet afgeschreven: ''Favorietenrol wisselt heel vaak''

0
Ajax Vrouwen niet afgeschreven: ''Favorietenrol wisselt heel vaak''

FC Twente Vrouwen begint na de 2-1 zege bij PSV als de nummer één aan de play-offs. Trainer Tommy Stroot schrijft de Eindhovenaren en Ajax echter niet zomaar af.

''Onze doelstelling was om bij de start van de play-offs binnen drie punten van de koploper te staan, zodat we alles in eigen hand zouden hebben. Vervolgens zijn we in oktober aan een serie begonnen, die nog steeds niet ten einde is. Van de veertien duels hebben we er sindsdien dertien gewonnen en eentje gelijkgespeeld. Met als gevolg dat we als nummer één de competitie hebben afgesloten'', stelt de oefenmeester bij TC Tubantia.

''Toen we in het begin van het seizoen moeizaam op gang kwamen, zijn we misschien te vroeg afgeschreven'', aldus de trainer, die FC Twente Vrouwen niet meteen als favoriet ziet. ''Als je na het halveren van de punten met drie teams op hetzelfde aantal eindigt, kun je niet zeggen dat er één ploeg de favoriet is. Iedereen weet hoe het gaat: de favorietenrol wisselt heel vaak. Het is wel zo dat wij de laatste drie duels tegen PSV en de laatste twee tegen Ajax hebben gewonnen. Maar dat is geen enkele garantie voor de eerstvolgende wedstrijd.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›