NAC speelt gelijk tegen Jong Ajax: ''Zoek getikt door jongetjes''

NAC Breda-doelman Nick Olij is niet te spreken over de remise tegen Jong Ajax. Het duel eindigde in 1-1, waardoor de Bredanaars belangrijke punten verliezen in de strijd om promotie.

Olij vond NAC een slechte eerste helft op de mat leggen, maar werd gesteund door het nieuws dat FC Dordrecht op voorsprong stond bij De Graafschap. ''Later in de wedstrijd kregen we te horen dat De Graafschap 0-3 achterstond. Toen zeiden we tegen elkaar: laatste tien minuten volle bak gas geven'', zegt Olij tegen BN DeStem.

Maar een overwinning kwam er niet. Olij zag NAC worstelen tegen de jonge Ajacieden. ''We verloren veel duels, waren niet scherp genoeg. Waren ook vaak te laat. Eigenlijk werden we zoekgetikt in de eerste helft door jongetjes van zestien, zeventien jaar. In de rust hebben we besproken dat dat beter moest. Korter, feller erop'', besluit de doelman teleurgesteld.