Feyenoord - Ajax in Eredivisie Vrouwen: ''Denk dat het wel los gaat''

0
Feyenoord - Ajax in Eredivisie Vrouwen: ''Denk dat het wel los gaat''

Vanaf komend seizoen is er ook in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen een Klassieker. Door de toetreding van Feyenoord is het wachten op het eerste duel tussen de Rotterdammers en Ajax.

"Ik ben benieuwd wat het te weeg gaat brengen. Vooral die eerste wedstrijd zal wel bijzonder zijn", geeft Manon Melis aan. "Bij Feyenoord beloften tegen Ajax beloften hadden we al vrij veel publiek op Varkenoord. Ik denk dat het wel los gaat."

Ook Rotterdammer, voormalig Ajax-speelster en analist Leonne Stentler kijkt uit naar de Klassieker in het vrouwenvoetbal. "Het is fantastisch dat we straks die Klassieker hebben, dat is ook helemaal top", zegt zij.

"Ik kijk daar enorm naar uit. Als televisiemaker is dit het mooiste dat er is", aldus Fresia Cousiño Arias. "Ik denk dat dat sentiment ook zonder het alleen maar aan te gaan kleden, ook al leeft. Dat zien we ook bij de jeugdteams. Dat is iets wat sowieso leeft en dat zal bij de vrouwen ook echt gaan leven."

"Ik weet dat er bij Ajax een aantal vrouwen spelen die echt een Ajax-hart hebben en die zullen er ook zeker bij Feyenoord zijn", geeft de ESPN-presentator aan. "Dus het is niet iets wat je ze moet aanleren, wat een Klassieker is en wat dat met zich meebrengt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›