Ajax O18 geeft goede voorbeeld en wint in Youth League van Besiktas

0
Ajax O18 geeft goede voorbeeld en wint in Youth League van Besiktas

Ajax O18 heeft woensdagmiddag in de UEFA Youth League het goede voorbeeld gegeven. De Amsterdammers wonnen in Istanboel met 0-1 van de leeftijdsgenoten van Besiktas.

Ajax was de gehele wedstrijd de betere partij. De eerste goede aanval leverde meteen een goal op. Ajax kreeg een strafschop, die werd benut door Amourricho van Axel Dongen.

Na rust had Ajax O18 het even lastig met Besiktas. Charlie Setford moest een aantal keer reddend optreden. In de slotfase vielen nog drie rode kaarten. Eerst moest Banel het veld verlaten na zijn tweede gele kaart. Daarna kregen  Ajax-speler Mateja Milovanovic en Besiktas-speler Necata Bilgiç het aan de stok en kregen beiden een rode kaart.

Opstelling Ajax O18: Setford; Gooijer, Aertssen, Milovanovic, Aning (Van Bohemen 79'), Brandes, Agougil (Chourak 65') Misehouy (Dall 65'); Rasmussen (Sarfo 65'), Banel, Van Axel Dongen.

Dankzij AjaxFanatics.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Ajax tegen Besiktas vanavond! Schrijf je in bij BetCity.nl en krijg daarnaast een Free Bet van 5 euro voor de Champions League. Grijp die kans!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›