Homepage » Sfeer & supporters » ''Ten Hag appte me: 'Dit zie ik een stuk liever dan dat je met PSV feest'''

''Ten Hag appte me: 'Dit zie ik een stuk liever dan dat je met PSV feest'''

( 0 reacties)
''Ten Hag appte me: 'Dit zie ik een stuk liever dan dat je met PSV feest'''

Eddy Pepels, normaal gesproken verzorger van PSV, is tijdens het WK even 'uitgeleend' aan België. Daar is het voor de ploeg volop genieten, en moet België vanavond tegen Frankrijk aantreden.

Pepels werd na de overwinning van België op een andere topfavoriet, Brazilië, van alle kanten gefeliciteerd. Zo kreeg hij onder meer een berichtje van Ajax-coach Erik ten Hag. ''Dit zie ik een stuk liever dan dat je met PSV feest", appte hij. ''Geweldig. Dan voel je de situatie perfect aan. We gaan hier samen alles op alles zetten om het hoogste te bereiken'', vertelt Pepels in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Ook vanuit PSV kamp ontving hij meerdere berichtjes. ''Mark van Bommel appte me na de overwinning op Brazilië als eerste. Verdikkeme Eddy, zei hij en hij liet doorschemeren dat hij me dolgraag bij de groep van PSV wil hebben. Maar daarna kwam de felicitatie en wenste hij ons ongelooflijk veel succes. Mooi dat hij meteen aan mij denkt, net zoals veel spelers dat deden.''

Toch moet volgens hem wel gewaakt worden voor teveel euforie. ''Iedereen staat hier met de benen op de grond", wil hij daarom nog kwijt. ''Voor het WK lazen we zever in een stukje van Ronald Waterreus. Dat ze bij ons elkaar de kleedkamer uit zouden slaan en zo. Wat een grap. We zijn nu zes weken met elkaar onderweg en er is werkelijk nog geen akkefietje geweest. Het is een hecht team'', besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!