Ajax doet beroep op supporters: ''Dit om nieuwe boetes te voorkomen''

( 0 reacties)
Ajax doet beroep op supporters: ''Dit om nieuwe boetes te voorkomen''

Ajax speelt vanavond in de groepsfase van de Champions League tegen AEK Athene. Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint om 18.55 uur. Op de eigen website doet Ajax een beroep op de eigen fans.

"Reis op tijd af naar de Johan Cruijff ArenA", schrijven de Amsterdammers. "De Johan Cruijff ArenA is uitverkocht voor het duel met AEK Athene. Het wordt dus druk in en rondom het stadion. Omdat er meerdere evenementen in de omgeving zijn, wordt het extra druk in het ArenA-gebied."

Ajax vraagt de fans daarnaast geen vuurwerk af te steken. "Vuurwerk is verboden in de ArenA en brengt de veiligheid van medesupporters ernstig in gevaar. Het afsteken van vuurwerk in een stadion is levensgevaarlijk. Daarnaast kan het leiden tot geldboetes, wedstrijden zonder publiek of uitsluiting van Europees voetbal. Steun de club op een positieve manier."

"Ajax doet daarbij ook een dringend beroep aan alle fans om woensdagavond in het uitverkochte stadion de trappen vrij te houden", vervolgt de club. "Dit om nieuwe boetes en mogelijke zwaardere sancties te voorkomen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›