Van Zweden looft 'griezelclub' Ajax: ''Fucking hell: wat een niveau''

0
Van Zweden looft 'griezelclub' Ajax: ''Fucking hell: wat een niveau''

Ajax bereikte dinsdagavond de halve finales van de Champions League en dat zorgde voor veel respect in Nederland. Zelfs ras-Hagenaas John van Zweden komt met een compliment voor de 'arrogante kwallenclub'.

"Zo noem ik ze ja, het is gewoon een griezelclub", legt Van Zweden uit in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik hoopte op een heel groot pak slaag, dat ze met 6-1 naar huis gespeeld zouden worden of zo. Maar dan ga je kijken, en fucking hell: wat een niveau!"

"Ik mag het niet zeggen natuurlijk, maar wat heb ik zitten genieten", vervolgt de fan van ADO Den Haag. "Die jonge gassies spelen zo vrij, geen poespas, zitten niet onder de tatoeages. Zo'n De Ligt die de Italianen naar huis kopt, daar krijg je kippenvel van!"

Van Zweden gaat de volgende wedstrijd waarschijnlijk weer kijken. "Bij die winst tegen Real heb ik me nog rustig gehouden ja, maar kom effe op: 1-4 tegen Real Madrid, in Bernabeau. Dat is toch ook wat? Het is gewoon een walgelijk hoog niveau wat die pure ventjes op de mat leggen. Het eindstation is de finale, hoor. Ik zou niet weten welke club hen nu makkelijk kan stoppen."

Foto: Orange Pictures

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›