Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

F-Side roept op tot 'gekkenhuis': ''Laten de ArenA kolken''

0
F-Side roept op tot 'gekkenhuis': ''Laten de ArenA kolken''

Ajax staat donderdagavond voor de loodzware opdracht om Getafe uit de Europa League te kegelen. De Amsterdammers moeten in eigen huis een 2-0 achterstand ongedaan zien te maken.

Trainer Erik ten Hag liet al weten de steun van de eigen supporters goed te kunnen gebruiken. De F-Side roept de Ajax-fans dan ook via social media op om donderdagavond massaal achter de eigen ploeg te gaan staan.

"We verwachten gekkenhuis op de tribune", laat de F-Side weten. "Vanaf de warming-up gaan we knallen. Massaal meedoen zodra de F-Side de vocale support inzet. Wanneer het uitpubliek zingt, zingen wij harder. Bij balbezit van de tegenstander volgt er een striemend fluitconcert."

"Ongeacht de stand zullen we met z'n allen 90 minuten lang achter onze spelers staan", vervolgen de fanatieke supporters. "Samen laten we de Johan Cruijff ArenA kolken. Kop omhoog, borst vooruit! Wij zijn Ajax!

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›