Ajax bezoekt voedselbank: ''Wij zijn blij dat we kunnen helpen''

0
Ajax bezoekt voedselbank: ''Wij zijn blij dat we kunnen helpen''

Joël Veltman, Donny van de Beek en Perr Schuurs zijn afgelopen week langs gegaan bij de voedselbank in Amsterdam Zuid-Oost om ballen te signeren voor de kinderen.

"Ajax is een Amsterdamse club dus wij wilden graag wat doen in deze zware tijden voor de samenleving in Amsterdam. Dat doen we door het doneren van ballen", legt Danny Blind, ambassadeur van Voedselbanken Nederland, uit. "Normaal gebruiken we deze ballen om in het publiek te schieten na een wedstrijd. In samenwerking met Ziggo en adidas is besloten om al die ballen te doneren aan de Voedselbank Zuid-Oost."

"Het is heel bijzonder. Zo veel mensen komen erop af en wij zijn blij dat we de mensen een beetje kunnen helpen", aldus Van de Beek, die ook een tekening van een fan ontving. "Het is heel mooi om te zien hoe die kinderen ermee bezig zijn. Het is heel mooi om te doen."

"Het was echt super bijzonder, ik denk een dag die de kinderen en ouders niet gaan vergeten", geeft Joyce van den Bergh van Voedselbank Amsterdam Zuid-Oost aan. "De kinderen heb ik gisteren gebeld en die wisten het. Die hebben de hele nacht niet geslapen, waren hartstikke verlegen en konden hun helden ontmoeten. Het is een dag die niemand zal vergeten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›