Ajax geeft seizoenkaarthouders drie opties: ''Doneer aan de club''

0
Ajax geeft seizoenkaarthouders drie opties: ''Doneer aan de club''

Ajax geeft supporters de mogelijkheid om compensatie te krijgen voor de gemiste wedstrijden van dit seizoen. De AFCA Supportersclub en Ajax Life hebben echter al aangegeven af te zien van compensatie.

Ajax heeft alle seizoenkaarthouders en kopers van losse kaartjes voor thuiswedstrijden een e-mail gestuurd en biedt daarin verschillende opties aan. De fans kunnen hun geld terugkrijgen, maar kunnen het gemiste geld ook besteden aan merchandise of aan nieuwe losse tickets voor volgend seizoen. De derde optie is om af te zien van compensatie en op die manier de club financieel te steunen.

Seizoenkaarthouders kunnen vijftien procent van de aanschafwaarde terugkrijgen of ook gebruikmaken van optie twee of drie. De supportersverenigingen hebben laten weten af te zien van compensatie en de club op die manier financieel te steunen.

"Kun jij die paar tientjes missen? Doneer ze aan de club!", schrijft Ajax Life. "Laten we er met alle donaties samen voor zorgen dat we zo lang mogelijk van ons aller Ajax kunnen blijven genieten. Supporters kunnen nu hun steentje bijdragen om de club te helpen in deze moeilijke tijden. Het coronavirus heeft ook een enorme impact op Ajax. Daarom verzoeken we jullie om af te zien van compensatie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›