F-Side trots: ''Bijna net zoveel als alle andere clubs bij elkaar''

0
F-Side trots: ''Bijna net zoveel als alle andere clubs bij elkaar''

Femke Halsema is niet populair bij een deel van de Ajax-supporters. De burgemeester werd gisteren door de gemeenteraad niet uit haar functie gezet na het uit de hand gelopen protest op De Dam.

''Zoals onze grootste Ajacied ooit wel eens zei: 'Elk nadeel heeft zijn voordeel'. Ook in dit geval, want ik kan niet anders concluderen dan dat we, als de competitie weer hervat wordt, met een volle Johan Cruijff Arena kunnen spelen!'', valt er te lezen op de website van de Amsterdamse F-Side.

''Na het spoeddebat van gisteren blijkt namelijk dat mevrouw de burgemeester bang is voor het inzetten van de Mobiele Eenheid en schijnbaar is de gemeenteraad het hier mee eens. Daarom verwachten wij dat ze ook niet ingrijpt als we allemaal de eerstvolgende thuiswedstrijd van Ajax gaan bijwonen'', stelt de schrijver, die trots is op de supporters van Ajax.

''Ondanks de Covid-19-crisis hebben we namelijk al meer dan 30.000 seizoenkaarten verkocht. Dat is bijna net zoveel als alle andere clubs in Nederland bij elkaar! Kan je nagaan wat een trouw publiek we hebben, chapeau! We kunnen niet wachten tot de competitie weer begint, op naar seizoen 2020-2021!''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›