F-side haalt fors uit naar Ten Hag: ''Een middelmatige coach''

0
F-side haalt fors uit naar Ten Hag: ''Een middelmatige coach''

Een deel van de supporters van Ajax is niet tevreden met de werkwijze van trainer Erik Ten Hag. Zo ook niet de F-side. Zij vinden het de 'hoogste tijd om in te grijpen'.

"Wat gebeurt er wanneer een middelmatige coach in de stellige overtuiging leeft twintig topspelers in zijn grotendeels zelf samengestelde selectie te hebben, en daarbij in de waan leeft zelf van het niveau Guardiola, Klopp, Tuchel te zijn?", begint het bericht van de supporters. 

"En wat gebeurt er als je daarbij het feit optelt dat zo'n coach de enorme mazzel heeft dat de tribunes heden leeg zijn en hakblokgezangen hem dus bespaard blijven?", vervolgt de F-side op de website. "Welnu, kijk naar Ajax en zie in wat voor grillige spiraal naar beneden een elftal gaat presteren."

"De klasse van Ziyech, De Jong en De Ligt verbloemden zijn onvermogen. Zulke spelers heeft ie niet meer en de gevolgen van falend aankoopbeleid, nog falender wedstrijdbenadering en ronduit idiote opstellingen worden met de week meer zichtbaar. Er is geen touw vast te knopen aan zijn opstellingen en aanverwante tactieken. Bovendien haalt en stelt ie spelers op die bij Ajax niks te zoeken hebben."

De supporters zijn bang dat het imago van de club omlaag zal gaan door de Ajax-trainer. "Deze trainer schaadt Ajax sportief en schaadt de algehele uitstraling die juist net weer wat aan glorie had gewonnen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›