''Ineens stonden ook mannelijke supporters van Ajax op mijn vizier''

0
''Ineens stonden ook mannelijke supporters van Ajax op mijn vizier''

Afgelopen zomer bracht zangeres Sarita Lorena samen met David Neres en Danilo het nummer Bem-vindo Antony uit om de nieuwe Braziliaanse voetballer Antony welkom te heten bij Ajax. Aan Trouw vertelt de zangeres dat veel mannelijke Ajacieden haar sindsdien zijn gaan volgen. 

Het nummer was een groot succes en leverde Lorena veel nieuwe Instagram-volgers op. Ook op Spotify doet het nummer het met 2,2 miljoen streams erg goed. "Dat was een doelgroep die mij nog totaal niet kende. Normaal luisteren vooral vrouwen naar mij. Het was vernieuwend, heel leuk. Ineens stonden ook mannelijke supporters van Ajax op mijn vizier."

"Ik wilde met Bem-vindo Antony echt een tropische, zomerse vibe neerzetten. De warmte van Brazilië, niet alleen de liefde voor muziek, maar ook voor voetbal", vervolgt de Braziliaanse zangeres. "Wij Brazilianen ademen voetbal en het is dan ook leuk om muziek en voetbal te combineren.

"Sport verbindt mensen, ongeacht afkomst, achtergrond of kleur. Sport en muziek liggen ook niet ver van elkaar vandaan. Ik zie steeds meer sporters die ook muziek beginnen te maken. Als sporter luister je elke dag muziek, waaronder in de sportschool en tijdens trainingen. Ze kunnen niet zonder", aldus Lorena. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›