Sfeeractie Ajax-supporters: ''Ik weet wat er gaat gebeuren''

0
Sfeeractie Ajax-supporters: ''Ik weet wat er gaat gebeuren''

Volgens Fabian Nagtzaam komt er zondag tijdens de klassieker een sfeeractie van de Ajax-supporters. Wat ze precies gaan doen kan de voorzitter van de supportersvereniging niet zeggen. 

Volgens Nagtzaam is het vanzelfsprekend dat de supportersvereniging van zich laat horen. "Uiteraard zullen ook de spelers worden ondersteund", zegt hij tegen Voetbal Primeur. "Ik weet wat er gaat gebeuren, maar mag er helaas nog niets over zeggen."

"Ajax heeft Argentijnen en Mexicanen en die moeten gewoon voelen wat wij voelen", vervolgt Nagtzaam. "Dat ze moeten strijden voor de stad, voor de drie kruizen, voor de club en voor ons. Als zij met de borst vooruit het veld opstappen, moeten ze zo geladen zijn dat ze Feyenoord helemaal willen overrompelen. Dan garandeer ik je dat wij gewoon die wedstrijd gaan winnen. Dat willen we meegeven aan spelers."

Nagtzaam was graag bij de klassieker geweest, maar begrijpt de maatregelen rondom corona. "Het is een grote verschrikking, maar we kunnen niet anders. We moeten het accepteren. Ik heb begrip voor de maatregelen, maar we missen het enorm. Dat zeg ik uit de grond van m'n hart. Ik hoop dat ze ook zónder supporters, vóór de supporters die wedstrijd willen winnen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›