Geelen dankbaar: ''Wij voelen ons enorm gesteund door de supporters''

0
Geelen dankbaar: ''Wij voelen ons enorm gesteund door de supporters''

De meerderheid van de seizoenkaarthouders bij Ajax hoeft hun seizoenkaart niet volledig gecompenseerd te hebben. Dat meldt Menno Geelen tegenover Ajax Life.

Ajax had meerdere opties in hun compensatieregeling. Men kon het gehele bedrag terugvragen, 35% doneren én een Ajaxjack ontvangen, 65% doneren en zowel een Ajaxjack als -borstbeeld ontvangen of alles doneren, een Ajaxjack en -borstbeeld en een uitnodiging voor een evenement bij Ajax deze zomer ontvangen.

"Een deel heeft al het geld teruggevraagd. En dat kon, want zo was onze regeling", zegt Geelen in de nieuwe Ajax Life. "Dat vonden we netjes en eerlijk, dus als fans daar gebruik van hebben gemaakt, is dat oké."

"De meerderheid heeft een deel van het geld laten zitten, waardoor ze ons unieke vest krijgen", zegt een dankbare, commercieel directeur. "En er is een groep supporters die niets heeft teruggevraagd. Deze mensen worden uitgenodigd voor een evenementje bij Ajax deze zomer, om ze extra te bedanken. Wij voelen ons enorm gesteund door de reactie van de supporters."

Hoe het er volgend jaar uit gaan zien, met eventueel weer een compensatieregeling bij een beperkt aantal toeschouwers dat aanwezig mag zijn, is nog niet bekend. "Daar zijn we nog over in gesprek", geeft hij aan. "Dit jaar heeft het risico bij de club gelegen en heeft dat er financieel erg inhakt. We staan nog steeds achter die keuze. Maar hoe we dat eventueel volgend seizoen gaan doen, is nog niet bekend."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›