Ten Hag prijst supporters: ''De entourage hier was fantastisch''

0
Ten Hag prijst supporters: ''De entourage hier was fantastisch''

De Johan Cruijff Arena bestaat 25 jaar. Iedereen die Ajax een warm hart toedraagt heeft logischerwijs mooie herinneringen aan het stadion. Dat is voor hoofdtrainer Erik ten Hag niet anders. In gesprek met Ajax Life gaat de oefenmeester daar dieper op in.

"Mijn mooiste Arena-moment… Dat zijn er velen", begint Ten Hag. "Zo staat mijn eerste officiële wedstrijd als hoofdtrainer van Ajax mij nog goed bij." Dat was op 21 januari 2018. Die dag debuteerde Ten Hag tegen Feyenoord en wist zijn elftal naar een 2-0 overwinning te leiden.

De trainer erkent dat er in 25 jaar tijd veel is verbeterd aan de thuishaven van Ajax. Zo werd onder andere de capaciteit vergroot, werden de stoeltjes vervangen en is de sfeer er alleen maar beter op geworden. Dat heeft Ten Hag vooral gemerkt tijdens de Europese avonden in Amsterdam.

"Als speler heb ik hier al mooie momenten beleefd, maar als trainer zijn vooral de Champions Leaguewedstrijden uit het seizoen 2018/2019 mij het meest bijgebleven", vertelt hij. "De entourage die hier toen in het stadion hing was fantastisch. Met geweldig voetbal, hebben we een aantal 'superwedstrijden' gespeeld. Dat blijft mij het meest bij en gaat zeker weer gebeuren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›