Nagtzaam bekritiseert Hugo de Jonge: ''Gaat zelf naar De Kuip''

0
Nagtzaam bekritiseert Hugo de Jonge: ''Gaat zelf naar De Kuip''

Fabian Nagtzaam, directeur van de Supportersvereniging Ajax, deelt de mening van demissionair minister Hugo de Jonge niet. Volgens de Ajax-fan kan voetbal juist een oplossing zijn uit deze crisis.

"Volgens mij gaat het relatief goed als je kijkt hoe Ajaxsupporters zich gedragen in de stadions", begint de directeur van de supportersvereniging op AjaxLife. "Als je alle onderzoeken ziet en hoort, zijn er ook verhoudingsgewijs weinig nieuwe besmettingen te relateren aan stadionbezoek."

"We horen de kritiek van Hugo de Jonge, maar we begrijpen het niet. Voetbal is emotie en je gaat naar het stadion om je club aan te moedigen. Hij gaat zelf ook naar De Kuip. Daar zie je natuurlijk ook mensen opstaan en juichen", gaat Nagtzaam verder.

Volgens Nagtzaam kan er veel informatie uit het stadionbezoek gehaald worden. "Voetbal kan juist onderdeel zijn van de oplossing om uit de coronacrisis te komen. Door op een juiste manier het stadionbezoek te monitoren, kunnen we goed in kaart helpen brengen waar besmettingen zijn. Dat gebeurt nu helaas niet. Met de juiste aanpak zijn er weinig tot geen besmettingen en dat zou tevens in de entertainmentbranche moeten kunnen. Buiten dan, want stadions zijn open."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›