Twee mannen reageren na digitale klopjacht door Daley Blind-shirt

0
Twee mannen reageren na digitale klopjacht door Daley Blind-shirt

De twee mannen die ervan worden beschuldigd een shirt te hebben afgepakt van een andere supporter van Oranje na de wedstrijd tegen Gibraltar (6-0) zijn boos. Volgens hen is er namelijk niets gebeurd.

Kirsten ving het shirt van Daley Blind en deelde vervolgens een filmpje op Twitter met de tekst: "Ik die een shirt krijg, op de grond word gegooid, en het shirt wordt afgepakt... En deze twee vallen ons aan, pakken mijn vriend bij zijn keel, geven hem een klap, en gooien daarna bier over ons heen...". De tweet is inmiddels verwijderd.

Een van de mannen die wordt beschuldigd, zegt dat het er juist heel anders aan toe ging. Hij zou racistisch bejegend zijn, omdat hij bij de wedstrijd met een Surinaamse vlag op de tribune zat. Hij zou naar achteren getrokken zijn door de vriend van Kirsten en daarna door de man geslagen zijn. "Ik sloeg hem gewoon terug. Actie, reactie. We hebben gewacht op de beveiliging en ik heb ook aan de beveiliging verteld dat hij als eerste heeft geslagen."

"Toen ik thuiskwam, zag ik ineens dat de vriendin van die guy video’s liep te verspreiden op Twitter met de caption: 'Wie kent deze lafbekken? Ze hebben mijn vriend geslagen, mij getrokken en het shirt afgepakt'", aldus de mannen bij Complex NL. "Ik heb niets te verbergen en wij hebben dat shirt helemaal nooit gehad. Nu spelen ze slachtoffer, terwijl er helemaal niets van hun verhaal klopt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›