Homepage » Transfers & geruchten » Ajax-target is gewild: ''Hij kost tussen de zeven en tien miljoen euro''

Ajax-target is gewild: ''Hij kost tussen de zeven en tien miljoen euro''

( 0 reacties)
Ajax-target is gewild: ''Hij kost tussen de zeven en tien miljoen euro''

Mathias Jensen is een gewild man. Volgens Troels Bager Thögersen, chef redacteur van Tipsbladet is Ajax lang niet de enige club met interesse in de Deense middenvelder van FC Nordsjælland. Ook Sevilla en Celta de Vigo zouden interesse hebben.

"In de Deense competitie is hij een dominerende centrale middenvelder tussen de twee strafschopgebieden", zegt Thögersen tegen ELF Voetbal. "Hij is attent en positioneert zich verdedigend altijd goed zonder een typische verdedigende middenvelder te zijn. Zijn kracht is dat hij het spel uitstekend kan verdelen. Zowel met korte als met lange passjes alsmede door de keuzes die hij op het veld maakt."

Volgens de journalist maakt Ajax zeker kans. "Mathias is erg goed opgeleid, waardoor hij keuzes op het veld maakt die zijn leeftijd te boven gaan", vervolgt Thögersen. "Daardoor heeft hij in de Deense competitie al vele steekpassjes en assists op zijn naam staan. Ook beschikt hij over een uitstekende, technisch hoogstaande trap. Ajax heeft dus flinke concurrentie. FC Nordsjælland zal een bedrag van tussen de zeven en tien miljoen euro voor hem vragen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!