''Overmars kaapte De Jong weg voor de neus van Marcel Brands''

0
''Overmars kaapte De Jong weg voor de neus van Marcel Brands''

Ajax en Paris Saint Germain lijken eruit te zijn en dat betekent dat Frenkie de Jong vanaf volgend seizoen te zien is in de Franse hoofdstad. Niet alleen de Amsterdammers kunnen een smak geld verwachten.

De Jong komt namelijk niet uit de jeugdopleiding van Ajax, maar uit die van Willem ll. De Tilburgers hebben bij de verkoop van het talent een doorverkooppercentage bedongen en dat levert de eredivisionist maar liefst 11,25 miljoen euro op als de transfer van 75 miljoen echt doorgaat. Dat is voor Willem ll een astronomisch bedrag, weet De Telegraaf te melden. 

"Zeker gezien het feit dat Willem II met een begroting van rond de 11 miljoen euro werkt, hebben de Tilburgers een werelddeal gesloten met Overmars, die op zijn beurt weer goud waard is voor Ajax.'' De transfer van De Jong is het hoogste bedrag dat ooit betaald is voor een eredivisiespeler en dat komt hard aan bij PSV.

De Eindhovenaren wilden De Jong namelijk ook overnemen van de Tilburgers. "De Amsterdamse directeur voetbalzaken kaapte De Jong weg voor de neus van Marcel Brands. De toenmalig technisch manager van PSV dacht de jeugdspeler in 2015 al tot een komst naar Eindhoven te hebben verleid."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›