Transfer De Jong naar Paris Saint-Germain aanstaande: ''Ik weet het zeker''

( 0 reacties)
Transfer De Jong naar Paris Saint-Germain aanstaande: ''Ik weet het zeker''

Clubwatcher Mike Verweij is er absoluut van overtuigd dat Frenkie de Jong aanstaande zomer de overstap maakt naar Paris Saint-Germain. Dat laat De Telegraaf-verslaggever weten in een interview met Radio Veronica

"Ik weet het zeker", benadrukt Verweij. Marc Overmars ontkent daarentegen dat er sprake is van een overeenstemming met PSG. "Dat is het gebruikelijke verhaal. Zolang niet alles op papier staat, moeten mensen een slag om de arm houden. Er moeten nog een paar details besproken worden, dus daar zou het op mis kunnen lopen. Maar: Frenkie wil naar PSG, Ajax wil 75 miljoen euro en PSG is bereid dat te betalen. In principe komt dit wel goed."

Verweij denkt dat Ajax er niet blij mee is dat het transferverhaal van De Jong is uitgelekt. "Het liefst hadden ze dit nieuws na de winterstop gebracht of zelfs nog verder het nieuwe jaar in", denkt Verweij, die denkt dat er ook voor Matthijs de Ligt aanstaande zomer een transfer in het verschiet ligt.  "Maar waarheen moeten we nog uitzoeken. Er gaan er nog veel meer weg. Daar zullen Ajax-fans niet vrolijk van worden. Wat positief is, is dat Marc Overmars sinds dit seizoen de portemonnee trekt. Er zullen ongetwijfeld heel veel goede spelers terugkomen."

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!