'Ajax dichtbij transfer: Boca Juniors akkoord met transfersom'

( 0 reacties)
'Ajax dichtbij transfer: Boca Juniors akkoord met transfersom'

Ajax is dichtbij het afronden van de transfer van Lisandro Magallan. Dat meldt een journalist van het Argentijnse Sportia. De Amsterdammers zijn al maanden bezig om de Argentijnse verdediger binnen te hengelen, maar lijken nu eindelijk beet te hebben.

Boca Juniors zou akkoord zijn gegaan met een transferbod van negen miljoen euro. Beide clubs onderhandelen momenteel nog over de details. Daarna zou het aan de club en de speler zijn om het eens te worden. 

Het is niet de eerste keer dat Ajax een poging waagt om Magallan los te weken uit Argentinië. De 25-jarige verdediger werd ook in de zomerse transferperiode fel begeerd door Ajax. Toen liepen de ellenlange onderhandelingen tussen beide clubs uit op een transfersoap en greep Ajax uiteindelijk naast Magallan.

Een halfjaar later lijkt Ajax toch beet te hebben. Boca Juniors zou nu bereid zijn afscheid te nemen van hun gewaardeerde basiskracht. Met de komst van Magallan zou Ajax mogelijk inspelen op een eventueel vertrek van de door Europese topclubs fel begeerde Matthijs de Ligt. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›