Ten Hag beseft: ''Die kunnen het hele plan in de war schoppen''

( 0 reacties)
Ten Hag beseft: ''Die kunnen het hele plan in de war schoppen''

Ajax verwelkomde Lisandro Magallán en Lassina Traoré als nieuwe versterkingen op het trainingskamp in Florida. Trainer Erik ten Hag is zeer te spreken over de aanwinsten.

"Ze voegen zich makkelijk in. Dit is ook een groep die makkelijk spelers opneemt, zeker als ze kunnen voetballen", zegt Ten Hag in gesprek met Ajax TV. "De eerste indruk is uitstekend. Je ziet dat ze kunnen voetballen en dat ze een missie en een plan hebben. Ook dat ze het ongelooflijk graag willen, dan gaat het wel lukken denk ik."

Daarentegen zal Maximilian Wöber waarschijnlijk naar Sevilla vertrekken. "Ik denk dat het voor iedereen spannende weken zijn als de transferwindow open is", geeft Ten Hag aan. "Je hebt een plan, een bepaalde strategie in je hoofd. Er zijn een aantal onvoorspelbaarheden waar je geen invloed op hebt. Die kunnen het hele plan in de war schoppen, controle heb je nooit honderd procent."

De oefenmeester heeft het liefst dat de groep bij elkaar blijft. "Dit is een goed stel bij elkaar", meent Ten Hag. "Halverwege wil je niet te veel mutaties. Er kunnen altijd dingen veranderen. Daar moet je je tegen wapenen, zodat je kunt anticiperen. Dat hebben we ook gedaan door Magallán en Traoré aan te trekken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›