'Probleem voor Overmars na mislukte transfer: Neres wil per se weg'

( 0 reacties)
'Probleem voor Overmars na mislukte transfer: Neres wil per se weg'

Ajax heeft de strijd om de handtekening van het Mexicaanse talent Diego Lainez verloren. De Amsterdammers werden afgetroefd door Real Betis, dat aanvoerder Andrés Guardado had ingezet om Lainez van een overstap naar Zuid-Spanje te overtuigen. 

Door de afgeketste transfer zit Marc Overmars met een groot probleem, zo meldt FOX Sports Brasil. De directeur spelerszaken van Ajax heeft een megabod ontvangen uit China ontvangen voor David Neres. Het Chinese Guangzhou Evergrande plaatste een bod van 43 miljoen euro voor de Braziliaan. 

Een vertrek van Neres uit Amsterdam zou bij Ajax leiden tot onderbezetting op de vleugels. Daarom wilde Overmars aanvankelijk Diego Lainez binnenhalen, voordat hij Neres verkocht. Nu Lainez elders een contract heeft getekend, zit Overmars een tweestrijd. 

Daarbij zou Neres zijn zinnen hebben gezet op een vertrek uit Amsterdam. De 21-jarige aanvaller wil per se weg. Hoewel Neres bij Ajax nog vastligt tot medio 2022, is het wellicht onverstandig om een ontevreden speler te behouden. Daarentegen raken de vleugels bij Ajax onderbezet bij een vertrek van de Braziliaan. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›