''Voor 50 miljoen kan Ajax Stengs, Idrissi en Maher halen''

( 0 reacties)
''Voor 50 miljoen kan Ajax Stengs, Idrissi en Maher halen''

Willem Vissers voorziet de clubleiding van Ajax van opvallend transferadvies. De Volskrant-journalist raad de Amsterdammers aan om eens flink te gaan shoppen bij AZ. 

Met de miljoenen die Ajax overhoudt aan de transfer van Frenkie de Jong naar FC Barcelona kan de club flink herinvesteren. "Ajax kan zeggen: hier is een zak met vijftig miljoen en dan willen wij Idrissi, Stengs en eigenlijk ook Maher wel hebben. Dat zou ik namelijk doen als ik Ajax was", stelt Vissers bij Natafelen.

"Maher is opgeleefd en echt goed", vervolgt de chef sport van de Volkskrant. Ronald de Boer denkt daar anders over. "Ik denk dat Maher gewoon lekker bij AZ moet blijven", reageert de FOX Sports-analist, die als jeugdtrainer aan Ajax verbonden is.

Ook FOX Sports-commentator Vincent Schildkamp is het oneens met het advies van Vissers. "Ajax scout toch op overwintering in de Champions League? Van Stengs en Idrissi kun je toch niet zeggen dat ze dat niveau aankunnen? Ik denk dat het niet reëel is. Ajax zet hoger in en gaat bijvoorbeeld in de Premier League winkelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!