Pröpper reageert op geruchten: ''Het is totaal niet aan de orde''

( 0 reacties)
Pröpper reageert op geruchten: ''Het is totaal niet aan de orde''

Davy Pröpper verkoopt niet op voorhand een 'nee' wanneer Ajax zich deze zomer meldt voor hem. Volgens De Telegraaf valt het niet uit te sluiten dat de Amsterdammers hun hengel uit zullen gooien naar de middenvelder van het Engelse Brighton & Hove Albion.

Middels het betalen van hoge salarissen plukte Ajax afgelopen zomer Dusan Tadic en Daley Blind weg uit de Premier League. Wellicht dat Pröpper na dit seizoen dezelfde weg bewandelt. "Daar heb ik eerlijk gezegd nog niet over nagedacht", zegt de hoofdpersoon in gesprek met De Telegraaf.

Voordat Pröpper overstapte naar Engeland, speelde hij verdienstelijk in het shirt van PSV. Een transfer naar Ajax zou dan ook gevoelig liggen. "Het is een mooie club. En als het zo ver is, ga ik erover nadenken. Maar ik ben ook blij waar ik nu zit. Maar ik luister overal naar, ja", besluit hij.

Update: Davy Pröpper heeft donderdagavond na de wedstrijd Nederland - Wit-Rusland gereageerd op de gerichten. "Je komt het gelijk overal tegen, maar ik ben er totaal niet mee bezig. Het is totaal niet aan de orde", vertelt hij voor de camera van Veronica Inside. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›