Pierie over transfer: ''Het gaat geen twee maanden meer duren''

( 0 reacties)
Pierie over transfer: ''Het gaat geen twee maanden meer duren''

Kik Pierie staat voor een transfer naar Ajax. De verdediger van SC Heerenveen hoopt dat de transfer snel afgerond kan worden, want dat is ook beter voor zijn huidige werkgever. 

''Het gaat geen twee maanden meer duren. Ajax is een fantastische club en dit is een heel mooie stap in mijn carrière. Ook voor de club is het goed als je snel weet wat er met je spelers gebeurt. Heerenveen kan dan gaan kijken wie ze volgend jaar willen halen, of dat ze misschien iemand uit de huidige selectie die plek laten opvullen'', vertelt hij aan de Leeuwarder Courant. De kans bestaat ook dat de club een speler uit de jeugd bij het eerste elftal haalt volgend seizoen. Pierie kwam ook uit de jeugdopleiding.  

''Eigenlijk heb ik het ideale traject doorlopen. Ik voetbal vanaf mijn zesde bij Heerenveen en heb jaren in de opleiding gezeten. Ik heb deze club altijd als een warm nest ervaren. Ik ben ook ontzettend blij en trots dat ik hier zo lang heb mogen voetballen en op zo’n jonge leeftijd in het eerste elftal ben gedebuteerd.'' De verdediger gaat straks van het Abe Lenstra Stadion naar de Johan Cruijff Arena en daar staat de mandekker al langer op de radar. 

''Elke club heeft natuurlijk zijn lijstjes met spelers. Zoals er ook altijd geruchten zijn. Maar ik weet niet wanneer de belangstelling van Ajax echt concreet is geworden. Dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer over. Met hem heb ik de afspraak gemaakt dat hij alleen met me overlegt als er dingen concreet zijn. Zodat ik me zoveel mogelijk op voetballen kan richten.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›