''Daar gaat hij het denk ik lastig krijgen, daar heb je mannetjes''

0
''Daar gaat hij het denk ik lastig krijgen, daar heb je mannetjes''

Donny van de Beek moet nog een seizoen bij Ajax blijven, vindt Ronald de Boer. De analist van FOX Sports denkt dat hij hierdoor met een andere status binnen kan komen bij een mogelijke nieuwe club.

"Ik denk dat heel veel clubs achter hem aanzitten", laat De Boer weten bij Dit Was Het Weekend van FOX Sports. "Je hebt nu een status gecreëerd. Volgend seizoen ben je in de hiërarchie nog een jaar verder, dan maak je weer een ontwikkeling door."

Een van de kwaliteiten van Van de Beek is dat hij altijd op de juiste plek staat. "Dat deed hij in de jeugd al en nu laat hij het zien op het hoogste niveau. Hij pakt ballen af, maakt het spel snel en doet geen gekke dingen. Hij weet precies wat zijn kwaliteiten zijn."

Onder meer Real Madrid schijnt interesse te hebben in Van de Beek. "Daar gaat hij het denk ik lastig krijgen, daar heb je mannetjes. Hij moet naar een club gaan die begrijpt wat voor type speler Donny van de Beek is. Hij is een dienende speler die heel veel kwaliteiten heeft als je hem goed gebruikt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›