Driessen: ''Kans dat hij naar Ajax vertrekt is denk ik vrij groot''

0
Driessen: ''Kans dat hij naar Ajax vertrekt is denk ik vrij groot''

Steven Bergwijn speelt woensdagavond zijn laatste wedstrijd voor PSV. De vleugelaanvaller wordt in verband gebracht met Ajax en zou zelfs openstaan voor een transfer naar Amsterdam.

"Ik denk wel dat hij zeker bij PSV vertrekt. De kans dat hij naar Ajax vertrekt is denk ik ook vrij groot, niet honderd procent", aldus Valentijn Driessen bij Telegraaf TV. "Ik denk dat er nu al bijna geen weg meer terug is voor Bergwijn bij PSV. Als je zo nadrukkelijk in beeld bent en daar voor openstaat, dan is er bij PSV natuurlijk geen plaats meer voor je. De omgeving accepteert niet meer dat hij volgend jaar in een PSV-shirt verschijnt. Hij heeft zelf aangegeven dat hij wil, anders sta je niet open voor een gesprek met Ajax."

Het is nog niet bekend of Bergwijn morgen tegen Heracles Almelo aan de aftrap verschijnt. "Daar zou je wel over moeten nadenken, of het verstandig is bij de laatste wedstrijd van het seizoen. Moet je hem en de club blootstellen aan de fans die daar misschien beginnen te fluiten en allerlei dingen te roepen?"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›