'PSG in gesprek met Ajax-aanvaller: akkoord nadert'

0
'PSG in gesprek met Ajax-aanvaller: akkoord nadert'

Paris Saint-Germain zet vol in op het binnenhalen van David Neres. Dat meldt het Franse UOL Esporte dinsdag. De Franse topclub en het management van Neres hebben naar verluidt al enkele gesprekken gevoerd. 

PSG wil snel werk maken van David Neres, omdat de club weet dat de Braziliaan ook door andere Europese topclub in de gaten wordt gehouden. Ook Everton, AC Milan en Atlético Madrid zouden zich maar al te graag willen versterken met de Ajacied. 

Binnen enkele dagen gaat Neres en zijn management opnieuw om tafel met Paris Saint-Germain, zo meldt UOL Esporte. Waar de Braziliaan zich eerst druk maakte om zijn kansen op speeltijd in Parijs, is hij overtuigd geraakt, nadat PSG hem had beloofd om in de zomer een aanvaller te verkopen. Waarschijnlijk gaat het hierbij om Angel Di Maria. 

Hoewel PSG en Neres het wellicht snel eens zullen worden, is de transfer vooralsnog allesbehalve in kannen en kruiken. Ajax is namelijk niet van plan om zomaar afstand te doen van de 22-jarige smaakmaker. Naar verluidt zou PSG meer dan 50 miljoen euro moeten neertellen om Neres los te weken uit Amsterdam. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›