Ronaldo vraagt De Ligt om transfer: ''Ik heb niks gezegd''

( 0 reacties)
Ronaldo vraagt De Ligt om transfer: ''Ik heb niks gezegd''

Matthijs de Ligt speelde gisteren de finale van de Nations League tegen Portugal. De Portugezen waren uiteindelijk met 1-0 te sterk, maar na de wedstrijd begon Cristiano Ronaldo niet meteen met feestvieren.

De superster wilde eerst nog even met de verdediger van Ajax praten, want Ronaldo ziet De Ligt heel graag naar Juventus komen. ''Ik verstond hem eerst niet, dus ik heb niks gezegd. Waarom ik lachte? Ik schrok er een beetje van, daarom lachte ik. Maar ik heb niets gezegd. Zo kort na de wedstrijd baal je gewoon dat je verloren hebt, dat is het enige waar je aan denkt'', vertelt hij voor de camera van de NOS.

De verdediger wordt al maandenlang aan alle Europese topclubs gelinkt, maar tot een transfer is het nog niet gekomen. De Ligt blijft rustig in de situatie. ''Ik vind het helemaal niet vervelend dat er nog geen duidelijkheid is. Volgens mij begint de transferperiode ook pas over een tijdje. Ik ga nu gewoon lekker op vakantie. Even uitrusten, want het is een lang seizoen geweest. Ik laat het op me afkomen.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›