'Van de Beek zet zinnen op transfer naar de Premier League'

( 0 reacties)
'Van de Beek zet zinnen op transfer naar de Premier League'

Ajax beleefde een geweldig seizoen in de Champions League en ook nationaal waren er genoeg successen. De Amsterdammers pakten de beker en de landstitel. Dat zorgt ervoor dat veel spelers in de belangstelling staan van Europese topclubs. 

Een van die spelers is Donny van de Beek. De middenvelder was aan het begin van het seizoen geen basisspeler in Amsterdam, maar in de beslissende fase werd hij een beslissende factor op het middenveld. De voetballer heeft indruk gemaakt de afgelopen maanden en daarom zitten veel ploegen achter hem aan. Van de Beek lijkt zelf ook wel oren te hebben naar een nieuwe club.

Marcel van der Kraan laat aan talkSPORT weten dat de middenvelder wil vertrekken bij Ajax. ''Hij is een speler die uitstekend uit de voeten kan in de Engelse competitie en komt bovendien uit de jeugdopleiding op De Toekomst, daarnaast kan hij spelen op meerdere posities op het middenveld. Donny wil naar Manchester United of Tottenham Hotspur vertrekken en zijn zaakwaarnemer vindt dat wel een goede move, maar de interesse van die clubs moet zich nog wel materialiseren."

Marc Overmars zal niet zomaar instemmen met een vertrek van de steunpilaar op het middenveld. De directeur voetbalzaken wil de middenvelder juist een nieuw contract laten ondertekenen. Als hij echt weg wil, moeten geïnteresseerde clubs minstens vijftig miljoen euro op tafel leggen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›