Ødegaard sluit Ajax-transfer niet uit: ''Daar zullen we naar kijken''

0
Ødegaard sluit Ajax-transfer niet uit: ''Daar zullen we naar kijken''

Martin Ødegaard leeft nog steeds in onzekerheid met betrekking tot zijn nabije toekomst. De Noorse middenvelder keert na een jaar op huurbasis bij Vitesse terug bij Real Madrid, maar heeft in de Spaanse hoofdstad weinig uitzicht op speelminuten.

Een vertrek bij De Koninklijke ligt daarom in de lijn der verwachting. "Ik ga de komende weken regelmatig contact opnemen met mijn zaakwaarnemer", zegt hij in gesprek met het Noorse VG. "We zullen zien. Ik weet dat er een aantal clubs geïnteresseerd is, dus dan zal hij met ze praten."

Als de clubnaam van Ajax ten sprake komt, verschijnt er een 'big smile' op het gezicht van Ødegaard. De Amsterdammers zouden naar verluidt druk bezig zijn om de linkspoot naar Amsterdam te halen. "Daar zullen we naar kijken. Ik sluit niets uit en houdt alle opties open. Het belangrijkste is dat ik naar een team ga waar ik veel kan spelen en me kan ontwikkelen", reageert Ødegaard.

Zelf ziet de Noor een seizoen op huurbasis niet meer zitten. "Ik ga een nieuwe club zoeken en dat zal binnen een paar weken duidelijk zijn. Het doel blijft Real Madrid, maar dat wordt volgend seizoen lastig", realiseert Ødegaard zich.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›