De Ligt stelt beslissing uit: ''Ik weet nog niet wat mijn hart zegt''

0
De Ligt stelt beslissing uit: ''Ik weet nog niet wat mijn hart zegt''

Matthijs de Ligt heeft de keuze over de vervolgstap in zijn carrière nog steeds niet gemaakt. FC Barcelona lijkt echter nog steeds een van de grootste kanshebbers om de Ajax-aanvoerder in te lijven. 

In gesprek met Marca geeft De Ligt aan in ieder geval niet bang te zijn voor de moordende concurrentie bij de Spaanse club. "Barcelona heeft geweldige verdedigers en het is logisch dat er onderlinge competitie is, maar het is niet iets dat mij bang maakt."

De Ligt benadrukt dat hij zijn keuze nog niet gemaakt heeft. "Natuurlijk zou het leuk zijn om met De Jong en Messi samen te spelen bij Barcelona, maar ik moet kijken naar wat het beste voor mij is. Geld speelt daarbij ook geen rol."

"Het meest belangrijke is dat ik weet dat ik bij het team waar ik naartoe ga gewaardeerd wordt en veel speeltijd krijg", vervolgt De Ligt, die heeft besloten om zijn hart te volgen. ''Maar ik weet nog steeds niet wat mijn hart zegt. Op vakantie heb ik eindelijk de tijd om na te denken over mijn toekomst. Wanneer ik eruit ben? Dat weet ik nog niet, ik ga gewoon mijn tijd nemen." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›