'Olympique Lyon mengt zich in strijd om Ajax-doelwit'

0
'Olympique Lyon mengt zich in strijd om Ajax-doelwit'

Ajax, PSV en FC Barcelona hebben in de strijd om de handtekening van Willem II-verdediger Diego Palacios concurrentie gekregen van Olympique Lyon. Dat weet zowel El Universo als El Telégrafo te melden. 

De 19-jarige verdediger speelde vorig seizoen op huurbasis bij Willem II, maar is eigendom van het Ecuadoriaanse SD Aucas. Na een uitstekend seizoen in Tilburg staat Palacios in de belangstelling van Ajax, PSV en FC Barcelona. 

Ook bij Olympique Lyon is de Ecuadoriaan in het oog gesprongen, nadat de club door de aanstaande transfer van Benjamin Mendy naar Real Madrid op zoek moest naar een nieuwe linksback. Aan geld heeft de Franse grootmacht na de megadeal met de Koninklijke in ieder geval geen gebrek. 

Of Palacios daadwerkelijk de overstap naar Olympique Lyon maakt, is nog maar de vraag. Enkele dagen eerder leek PSV nog op poleposition te liggen om de linksback vast te leggen. Palacios zelf houdt zich momenteel niet bezig met de transferperikelen. Hij heeft aangegeven pas na het WK Onder 20 een beslissing over zijn toekomst te maken. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›