'Goed nieuws voor Ajax: Sevilla staat open voor verkoop Promes'

( 0 reacties)
'Goed nieuws voor Ajax: Sevilla staat open voor verkoop Promes'

Sevilla FC staat open voor onderhandelingen over een vertrek van Quincy Promes. Dat meldt het lokale medium El Desmarque. De club uit Andalusië is naar verluidt bereid om de Nederlandse aanvaller bij een goed bod te laten gaan. 

Mocht het bericht van El Desmarque waar zijn, dan is dat goed nieuws voor Ajax. De Amsterdammers zouden zich dolgraag willen versterken met de diensten van Quincy Promes. Hoewel de 27-jarige Nederlander een ontsnappingsclausule van 150 miljoen euro in zijn contract heeft staan, is hij vermoedelijk ook voor een veel lager bod weg te lokken uit Andalusië.

Bovendien is het aannemelijk dat ook Promes zelf open staat voor een vertrek bij Sevilla FC. Na een weifelend begin in de LaLiga, kwam Promes de rest van zijn debuutseizoen vooral als linksback in een systeem met vijf verdedigers in actie. Bij Ajax zou Promes gewoon weer als vleugelspeler uit de voeten kunnen.

Wat Promes moet gaan kosten, laat El Desmarque in het midden. Sevilla betaalde een jaar geleden ruim twintig miljoen euro voor de aanvaller. Het is aannemelijk dat Ajax meer geld neer moet gaan tellen om de Spaanse club tot verkoop te verleiden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›