Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten in ruime zege Oranje Scherpen en Schuurs met Jong Oranje in extremis langs Engeland Eén Ajacied in de basis bij Nederlands Elftal tegen Estland Ten Hag praat met Klopp en Guardiola: ''Ze weten hoe Ajax speelt'' VIDEO | Mazraoui scoort voor Marokko, maar raakt geblesseerd

'Juventus waagt allerlaatste poging en gaat om tafel met Raiola'

( 0 reacties)
'Juventus waagt allerlaatste poging en gaat om tafel met Raiola'

Zaakwaarnemer Mino Raiola gaat op korte termijn om tafel met de clubleiding van Juventus. In Monte Carlo gaat de beruchte spelersagent in gesprek over zijn cliënten Matthijs de Ligt en Paul Pogba. Dat melden Italiaanse media als Tuttosport en La Gazzetta dello Sport.

Naar verluidt vliegt Paul Nedved, technisch directeur van Juventus, zondag af naar Monte Carlo, de woonplaats van Mino Raiola. Op Monaco gaan de twee partijen onderhandelen over Matthijs de Ligt en Paul Pogba. Beide spelers staan in de nadrukkelijke belangstelling van Juventus. 

In het geval van De Ligt wil De Oude Dame een allerlaatste poging ondernemen om De Ligt naar Turijn te halen. De 19-jarige verdediger lijkt op het moment echter onderweg naar Paris Saint-Germain. In Monte Carlo zal Nedved Raiola proberen over te halen om zijn cliënt in Turijn te laten tekenen.

Of Nedved er ook in zal slagen om De Ligt te overtuigen van een overstap naar Juventus, zal pas over een aantal weken blijken. De Ajax-aanvoerder geniet momenteel van een vakantie en heeft te kennen gegeven dat hij pas na de vakantie over zijn toekomst zal beslissen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›