Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

BREAKING | Tadic tekent zevenjarig (!) contract bij Ajax

( 0 reacties)
BREAKING | Tadic tekent zevenjarig (!) contract bij Ajax

Verrassend nieuws uit Amsterdam. Dusan Tadic heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot de zomer van 2023, dat meldt Ajax op de officiële website.

Tadic had nog een contract tot medio 2022 in Amsterdam. Die verbintenis is nu met een jaar verlengd. Overigens blijft Tadic ook na 2023 aan Ajax verbonden. Hij zal zich op sportcomplex de Toekomst ten minste tot medio 2026 gaan richten op het trainersvak. De exacte invulling daarvan wordt later bepaald.

Tadic kwam afgelopen seizoen bij Ajax terecht. Hij maakte de overstap vanuit Southampton naar de Eredivisie, waar hij eerder al bij FC Twente en FC Groningen speelde. Afgelopen seizoen kwam de dertigjarige aanvaller tot 56 officiële wedstrijden voor Ajax, waarin hij 36 keer wist te scoren.

De Serviër werd deze transferperiode gelinkt aan lucratieve aanbiedingen uit onder meer China. Ook AC Milan en Bayern München zouden interesse hebben, maar Tadic is dus ook komend seizoen op de Nederlandse velden te bewonderen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›