'Juventus doet nieuw bod en wil De Ligt zaterdag presenteren

0
'Juventus doet nieuw bod en wil De Ligt zaterdag presenteren

Juventus wordt al weken gelinkt als nieuwe club voor Matthijs de Ligt. De verdediger staat te springen om naar Italië te gaan, maar de clubs komen er vooralsnog niet uit. 

De Italiaanse grootmacht wilde niet meer betalen dan vijftig miljoen euro, maar daar ging Ajax niet mee akkoord. Zaakwaarnemer Mino Raiola gaf in een interview aan dat de verdediger zich gewoon op de eerste training van Ajax zou melden als de clubs nog geen akkoord hadden. De Ligt kwam daadwerkelijk op De Toekomst en probeert dus geen transfer te forceren. Dat heeft ervoor gezorgd dat de Italianen het bod inmiddels hebben verhoogd. 

De Telegraaf weet te melden dat Juventus inmiddels een bod heeft gedaan van 67 miljoen euro en daardoor komt de club steeds dichter bij de vraagprijs van 75 miljoen. De Ligt heeft zelf al een akkoord bereikt over een contract voor vijf jaar en hij moet dus wachten of de clubs er uit gaan komen. De Italianen hebben steeds meer vertrouwen dat het gaat lukken. Zij willen de mandekker zaterdag presenteren. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›