'Ajax en Juventus naderen akkoord; Raiola in Italië om deal af te ronden'

( 0 reacties)
'Ajax en Juventus naderen akkoord; Raiola in Italië om deal af te ronden'

De transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus lijkt in de laatste fase te zijn beland. De eredivisionist en de Italianen zijn bijna akkoord over een transfersom, maar het is nog niet duidelijk hoe hoog die precies is.

La Gazzetta dello Sport weet te melden dat zaakwaarnemer Mino Raiola al in Italië is om de deal af te ronden. Juventus bood in eerste instantie vijftig miljoen euro, maar Ajax bleef vasthouden aan 75 miljoen. Het lijkt er nu op dat de Amsterdammers 67 miljoen euro krijgen van Italianen en dat bedrag kan door bonussen oplopen naar ongeveer 75 miljoen. De ploegen zijn nog niet helemaal akkoord, maar de clubs zijn wel in de laatste fase van de onderhandelingen aanbeland. 

Als de clubs er snel uitkomen, is er een kans dat de aanvoerder van Ajax vandaag nog op het vliegtuig stapt naar Turijn om zijn medische keuring te doen. Als de verdediger die doorkomt, kan hij morgen gepresenteerd worden. De Ligt en Juventus zijn al een tijdje akkoord over de persoonlijke voorwaarden. Volgens de berichten gaat de negentienjarige Ajax-captain in Italië een salaris van twaalf miljoen euro per seizoen verdienen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›