Bergwijn geeft Ajax trap na bij transfer naar Tottenham Hotspur Versterking voor Ajax? ''Inmiddels officieel bod uitgebracht'' 'Ajax weigert Tadic deze winter aan FC Barcelona te verhuren' 'Chelsea wil Ziyech naar Londen halen: ook bij Man United in beeld' Kritiek op Gravenberch: ''De achtervolging was ook heel traag''

Overmars bevestigt interesse: ''Voor hem is één club concreet''

( 0 reacties)
Overmars bevestigt interesse: ''Voor hem is één club concreet''

Ajax moet nog rekening houden met een mogelijke transfer van David Neres. De Braziliaan kon in de winterstop al naar China verkassen, maar die belangstelling wees Ajax de deur. Nu is er opnieuw interesse.

"Volgende week gaan we met zijn begeleiding om de tafel", zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars in gesprek met Voetbal International. "Voor David is één club concreet, met een bod (onder meer Atlético Madrid heeft interesse in Neres)."

"Daar gaan we dan over praten, maar het is wel de bedoeling dat wij als Ajax leidend zijn", vervolgt de bestuurder. "Afgelopen winter kon hij weg naar China, maar hebben we hem niet laten gaan. Kijk eens hoe dat voor Ajax, maar ook voor hem heeft uitgepakt. Hij is nu international van Brazilië."

"Aanvankelijk was hij bankzitter, hij moest nog een beetje loskomen", meent Overmars, die een compliment uitdeelt aan de trainer. "Maar ik denk dat Erik ten Hag dat fantastisch heeft gedaan. De ontwikkeling van Neres is de verdienste van Ajax, van het team en van de trainer. Dat mag nu ook wel een rol spelen. Maar ik begrijp dat er met zijn achtergrond ook anders naar wordt gekeken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›