Bergwijn geeft Ajax trap na bij transfer naar Tottenham Hotspur Versterking voor Ajax? ''Inmiddels officieel bod uitgebracht'' 'Ajax weigert Tadic deze winter aan FC Barcelona te verhuren' 'Chelsea wil Ziyech naar Londen halen: ook bij Man United in beeld' Kritiek op Gravenberch: ''De achtervolging was ook heel traag''

BREAKING | 'Ajax bereikt akkoord over miljoenentransfer Álvarez'

( 0 reacties)
BREAKING | 'Ajax bereikt akkoord over miljoenentransfer Álvarez'

Ajax gaat zich op korte termijn versterken met Edson Álvarez. Volgens De Telegraaf hebben de Amsterdammers een akkoord bereikt met Club América over een transfersom van iets meer dan vijftien miljoen euro.

Álvarez wordt aangetrokken als opvolger van Matthijs de Ligt, die op weg is naar Juventus. AS Roma, Wolverhampton Wanderers, Crystal Palace en West Ham United hadden ook hun vizier gericht op de Mexicaan, die snel een vijfjarig contract zal tekenen.

"Een eventuele transfer hangt niet één op één samen met het vertrek van De Ligt", zei directeur voetbalzaken Marc Overmars eerder vandaag al in gesprek met Voetbal International. "Edson Álvarez is een speler die er goed bij ons opstaat. Zijn komst zou zomaar kunnen."

"Ik denk dat hij een goede leeftijd heeft, 21 jaar, een vaste international van Mexico is en we kennen hem al langer omdat we hem al een tijdje volgen", vervolgt Overmars. "Hij heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt en kan op meerdere posities uit de voeten. Álvarez is begonnen als rechtsback, speelde als centrale verdediger en in de voorbije periode bij Mexico ook als controlerende middenvelder."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›