Bergwijn geeft Ajax trap na bij transfer naar Tottenham Hotspur Versterking voor Ajax? ''Inmiddels officieel bod uitgebracht'' 'Ajax weigert Tadic deze winter aan FC Barcelona te verhuren' 'Chelsea wil Ziyech naar Londen halen: ook bij Man United in beeld' Kritiek op Gravenberch: ''De achtervolging was ook heel traag''

Overmars houdt zijn hart vast: ''We willen hem niet kwijt''

( 0 reacties)
Overmars houdt zijn hart vast: ''We willen hem niet kwijt''

Marc Overmars hoopt dat Ajax erin slaagt Donny van de Beek nog een jaar in Amsterdam te houden. De veelzijdige middenvelder staat naar verluidt in de belangstelling van het grote Real Madrid.

"Dat er topclubs belangstelling in Donny hebben is een uitvloeisel van het jaar dat we met Ajax hebben gehad", legt directeur spelersbeleid Marc Overmars uit in het Algemeen Dagblad. "Dat zie je aan Frenkie en Matthijs, en ook Donny heeft het met name de tweede seizoenshelft fantastisch gedaan. Toch hoop ik echt dat hij nog een jaar bij Ajax blijft. We willen hem niet kwijt."

Mocht er niemand meer vertrekken, dan is Overmars klaar op de transfermarkt. "Dat zou mooi zijn. We hebben natuurlijk al wel heel vroeg Razvan Marin en Lisandro Martinez erbij gehaald. En Quincy Promes is gekomen, daar heb ik hoge verwachtingen van", vervolgt hij.

"De balans is goed, we hebben een stuk of negen spelers van boven de 25 jaar. In het niveau van die jongens gaan de talenten op termijn makkelijker mee. Promes halen, is wat dat betreft goud waard. Twee, drie jaar geleden was dat anders, was het niet mogelijk. Nu komen ze, ook door de aantrekkingskracht van de Champions League", aldus Overmars.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›