Bergwijn geeft Ajax trap na bij transfer naar Tottenham Hotspur Versterking voor Ajax? ''Inmiddels officieel bod uitgebracht'' 'Ajax weigert Tadic deze winter aan FC Barcelona te verhuren' 'Chelsea wil Ziyech naar Londen halen: ook bij Man United in beeld' Kritiek op Gravenberch: ''De achtervolging was ook heel traag''

De Ligt: ''Het is zeker een optie ooit terug te keren bij Ajax''

( 0 reacties)
De Ligt: ''Het is zeker een optie ooit terug te keren bij Ajax''

Matthijs de Ligt heeft Ajax de rug toegekeerd. De verdediger tekende deze week bij Juventus, maar hoopt in de toekomst terug te keren bij de Amsterdamse club.

“Het was mijn plan om met een prijs te vertrekken”, zegt De Ligt in gesprek met De Telegraaf. “Ik heb tien jaar lang voor Ajax mogen spelen en als je het dan afsluit met de dubbel, dan kun je daar eigenlijk alleen maar van dromen. Een mooier afscheid dan op het veld van De Graafschap én het Museumplein de kampioenschaal omhoog te houden, kan ik niet bedenken.”

Een terugkeer sluit De Ligt niet uit. "Ik beloof niets, maar het is door het wederzijdse goede gevoel zeker een optie ooit terug te keren. Maar laten we het daar niet over hebben. Ik ben één dag bij Juventus. En ik heb ongelooflijk veel zin in mijn nieuwe avontuur bij deze geweldige club.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›