AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia Slecht nieuws voor Ajax: Promes ontbreekt in duel met Valencia Valencia met 19 spelers naar Amsterdam: Cillessen ontbreekt

'Transfervrije Schilder verrast en zegt profvoetbal vaarwel'

( 0 reacties)
'Transfervrije Schilder verrast en zegt profvoetbal vaarwel'

Robbert Schilder laat waarschijnlijk het profvoetbal achter zich. De verdediger die in de jeugdopleiding van Ajax speelde kan rekenen op genoeg interesse vanuit de Keuken Kampioen Divisie, maar hij kiest naar alle waarschijnlijkheid voor AFC.

De verdediger is transfervrij nadat zijn contract afgelopen zomer afliep bij SC Cambuur. De fans van de Leeuwarders zouden hem graag nog een seizoen in het shirt van hun favoriete club zien en ook supporters van Volendam hoopten op zijn komst.

De ervaren mandekker trainde de afgelopen weken mee met de ploeg uit het vissersdorp om zijn conditie op peil te houden, maar Schilder ziet het dus niet zitten om een contract te tekenen voor de club. PéSide weet te melden dat de verdediger de Tweede Divisie verkiest boven de Keuken Kampioen Divisie. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!