Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

'Bayer Leverkusen in de race voor Dolberg': ''Hij is al weg''

0
'Bayer Leverkusen in de race voor Dolberg': ''Hij is al weg''

Kasper Doolberg begon dit seizoen als eerste spits, maar hij is razendsnel gedaald in de hiërarchie van trainer Erik ten Hag. Er wordt nu zelfs gesproken over een vertrek. 

In het radioprogramma NH Sportcafé wordt gemeld dat de aanvaller naar Bayer Leverkusen gaat en Sjaak Swart lijkt ook op de hoogte te zijn van dat nieuws. "Hij is al weg", erkent de clubicoon van de Amsterdammers. Het is niet bekend of het om een verhuurperiode gaat of dat hij verkocht is.

Dolberg zou in Leverkusen herenigd worden met trainer Peter Bosz, onder wie hij twee seizoenen geleden een geweldige indruk maakte, onder meer in de Europa League. Swart is doorgaans goed ingevoerd in wat er allemaal gebeurt bij Ajax, maar de club heeft nog niet bevestigd dat de jonge Deen weg is.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›