Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten in ruime zege Oranje Scherpen en Schuurs met Jong Oranje in extremis langs Engeland Eén Ajacied in de basis bij Nederlands Elftal tegen Estland Ten Hag praat met Klopp en Guardiola: ''Ze weten hoe Ajax speelt'' VIDEO | Mazraoui scoort voor Marokko, maar raakt geblesseerd

'Bayer Leverkusen in de race voor Dolberg': ''Hij is al weg''

( 0 reacties)
'Bayer Leverkusen in de race voor Dolberg': ''Hij is al weg''

Kasper Doolberg begon dit seizoen als eerste spits, maar hij is razendsnel gedaald in de hiërarchie van trainer Erik ten Hag. Er wordt nu zelfs gesproken over een vertrek. 

In het radioprogramma NH Sportcafé wordt gemeld dat de aanvaller naar Bayer Leverkusen gaat en Sjaak Swart lijkt ook op de hoogte te zijn van dat nieuws. "Hij is al weg", erkent de clubicoon van de Amsterdammers. Het is niet bekend of het om een verhuurperiode gaat of dat hij verkocht is.

Dolberg zou in Leverkusen herenigd worden met trainer Peter Bosz, onder wie hij twee seizoenen geleden een geweldige indruk maakte, onder meer in de Europa League. Swart is doorgaans goed ingevoerd in wat er allemaal gebeurt bij Ajax, maar de club heeft nog niet bevestigd dat de jonge Deen weg is.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›