'Ajax en Nice akkoord over Dolberg; contract voor vijf jaar ligt klaar'

0
'Ajax en Nice akkoord over Dolberg; contract voor vijf jaar ligt klaar'

Kasper Dolberg vertrekt zo goed als zeker bij Ajax. De Amsterdammers hebben een mondeling akkoord bereikt met het Franse OGC Nice over een transfersom die inclusief bonussen vijventwintig miljoen euro bedraagt. 

De Deense spits kon ook verhuurd worden, want 1899 Hoffenheim wilde de aanvaller ook graag aan de selectie toevoegen. Dolberg voelt echter geen vertrouwen in de Johan Cruijff Arena en daarom wil hij zo snel mogelijk definitief vertrekken, weet Voetbal International te melden. Dit seizoen begon het talent als eerste spits aan het seizoen, maar Erik ten Hag lijkt inmiddels de voorkeur te geven aan Dusan Tadic en Klaas-Jan Huntelaar in de spits.

Bij Nice voelt hij het vertrouwen wel. De Fransen zien in Dolberg de aanvalsleider om de Franse top te bestormen, want de club is na investeerders enorm ambitieus. De aanvaller vertrekt snel naar Frankrijk om een akkoord met de Fransen te bereiken en om zijn medische keuring te doorstaan. Er ligt een contract voor vijf seizoenen klaar voor Dolberg.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›