''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in'' VIDEO | Samenvatting: Doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet ''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla'

'Deal Dolberg rond; Ajax vangt ruim twintig miljoen, presentatie maandag'

( 0 reacties)
'Deal Dolberg rond; Ajax vangt ruim twintig miljoen, presentatie maandag'

OGC Nice gaat Kasper Dolberg aanstaande maandag presenteren. Daarmee komt er na vier jaar een einde aan het huwelijk tussen de Deen en Ajax. 

Dat meldt Nice-Matin, een lokale krant uit Frankrijk. De twee clubs bereikten al eerder een akkoord over de transfersom, van zo'n twintig miljoen euro. De bevestiging bleef uit, maar dat heeft te maken met de geplande overname van Nice door INEOS. 

Woensdag kwam de Ligue 1, de Franse Eredivisie, met het nieuws dat alles rond is. Daardoor mag Jim Ratcliffe gaan investeren. De verwachting is dat de zakenman zo'n honderd miljoen euro in de club gaat pompen. 

Dolberg wordt naar verluidt maandag aan pers en publiek gepresenteerd. Zijn presentatie wordt waarschijnlijk samengevoegd met die van Adam Ounas, van Napoli. Twee dagen later staat het duel met Olympique Marseille op de agenda. Men verwacht dat Dolberg dan debuteert in de wedstrijdselectie. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›