Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was'' Transferperikelen Bergwijn komt binnen bij Ajax-kamp: ''Goed dat hij vertrekt''

'Van 't Schip niet naar Ajax; salaris stond terugkeer in de weg'

( 0 reacties)
'Van 't Schip niet naar Ajax; salaris stond terugkeer in de weg'

John van 't Schip was enkele maanden geleden in beeld bij Ajax als assistent van trainer Erik ten Hag. De Amsterdammers zagen in hem de opvolger van Dennis Bergkamp.

Dat vertelde Jack van Gelder gisteravond bij Rondo. De presentator van het Ziggo-programma weet dat de club en de trainer zelfs met elkaar om de tafel hebben gezeten. "Hij heeft ook met Ajax gesproken, een paar maanden geleden, om daar een Dennis Bergkamp-achtige rol in te nemen. Een seniorrol, die met coaches en spelers bezig kan zijn. Dat is afgeketst om financiële redenen, want hij wilde meer verdienen dan het hoofd jeugdopleidingen. Dat vond Ajax weer te ver gaan."

Dat de deal afketste betekent niet dat de oud-speler van de Amsterdammers nu thuis zit. Hij heeft namelijk een driejarig contract getekend als bondscoach van Griekenland. Dat is nog geen succes gebleken. De trainer speelde zondagavond met 1-1 gelijk tegen Liechtenstein. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›