Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten in ruime zege Oranje Scherpen en Schuurs met Jong Oranje in extremis langs Engeland Eén Ajacied in de basis bij Nederlands Elftal tegen Estland Ten Hag praat met Klopp en Guardiola: ''Ze weten hoe Ajax speelt'' VIDEO | Mazraoui scoort voor Marokko, maar raakt geblesseerd

'Ajax meldde zich in Duitsland voor verdediger van 25 miljoen'

( 0 reacties)
'Ajax meldde zich in Duitsland voor verdediger van 25 miljoen'

Ajax heeft afgelopen zomer een poging gewaagd voor Niklas Stark, dat meldt de Duitse sportkrant Bild woensdagochtend.

De Amsterdammers haakten echter af vanwege de vraagprijs. Hertha BSC vroeg maar liefst 25 miljoen euro voor Stark, die bij Ajax in beeld was als opvolger van de naar Juventus vertrokken Matthijs de Ligt. De 24-jarige verdediger is al een aantal seizoenen basisspeler in Berlijn.

Ajax heeft geïnformeerd naar Stark, die ook begeerd werd door Borussia Dortmund. De vraagprijs van 25 miljoen euro bleek een struikelblok. "Het zou niet respectvol zijn richting Hertha om over andere clubs te praten", reageert Stark. "Natuurlijk hoop je ooit op een volgende stap. Nu focus ik me volledig op mijn club."

Ajax liet de interesse in Stark uiteindelijk varen en versterkte zich met twee Latijns-Amerikaanse verdedigers, namelijk Edson Álvarez en Lisandro Martínez. De Mexicaan en Argentijn kostten de Amsterdammers samen zo'n 22 miljoen euro.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›